Geplaatst op Geef een reactie

Verwacht: COSMIC INCURSION (NL)

Het is eindelijk zover het gaat dit jaar gebeuren…..de eerste uitbreiding voor Cosmic Encounter in het Nederlands, genaamd Cosmic Incursion.
Wat zit er in deze uitbreiding?
1) Met Cosmic Incursion wordt het spel speelbaar met 6 spelers, en de zesde kleur zal Oranje zijn (5 oranje planeten, 1 oranje spelmarkering voor de veroverde kolonies en 3 oranje lot kaarten)! Het wordt dus wat drukker in het universum van Cosmic Encounter.
2) 20 Nieuwe aliens, plus de bijbehorende Laser kaarten komen het Cosmic Universum versterken onder andere: SNIVELER, GENIUS en FUNGUS. Met deze uitbreiding komt het totaal aantal verschillende aliens inclusief het basisspel op 70.
3) Natuurlijk zijn nieuwe aliens altijd een leuke toevoeging voor Cosmic Encounter maar waar het meest naar uitgekeken wordt zullen de nieuwe beloningskaartenstapel zijn.
Bondgenoten mogen na een succesvol duel als beloning van deze speciale stapel kaarten pakken. Deze beloningskaarten bevatten iets betere kaarten dan de standaard kosmische kaarten. Er zitten een aantal nieuwe type kaarten tussen: “Onderhandelingskaarten oneerlijke deals”, een extra “Morfkaart”, “Kickerkaarten”, en “Riftkaarten” verder zitten er een aantal negatieve aanvalskaarten tussen, extra aanvalskaarten met waardes die lopen van 10-23, extra versterkingskaarten met een waarde van +6 en nieuwe Artefactkaarten waaronder een extra Cosmic Zap en Kaart Zap.
De Oplage zal beperkt zijn dus er zal een PREORDER beschikbaar komen in de Webshop een dezer dagen…verwachte uitlevering SEPTEMBER 2019!